Beauty Studio Machteld Schoten Zamenhoflaan
Permanente ontharing

Laserontharing

Permanente ontharing te schoten Antwerpen

Lichaamshaar permanent ontharen?


Zeg STOP tegen ongewenste haargroei met onze laserontharing voor definitief ontharen.

laser permanent foto 4
laser permanent foto 5
laser permanent foto 6

Wil je permanent af van ongewenste haartjes? Nooit meer scheren, epileren of waxen? Dan is onze Medioq laserontharing de ideale oplossing voor jou!

Efficiënt, pijnloos door ijskoeling, professionele moderne technologie voor een optimale laserontharing behandeling.


Beauty Studio Machteld werkt met de Medioq diode triple wave laserontharing voor permanent ontharen.


Deze werkt werkt op basis van drie 1200 watt krachtige diode golflengten.

Hiermee behoort ons toestel tot de Powerlasers. De lasers zijn ontworpen voor haarreductie op het gezicht en lichaam, maar het apparaat is eveneens veelzijdig. 

Ook vaatafwijkingen en acne behandelingen worden hiermee uitgevoerd. Huidverjonging behoort tot de mogelijkheden. De Medioq laserontharing werkt efficiënt, geeft nauwelijks ongemak voor u en zorgt altijd voor een superieur resultaat!

Informatie over de Ultra Laserontharing?


De krachtige Medioc V10 diode powerlaser heeft een 3 golflengten output van 1200 watt op een oppervlak van 15mmx30 mm en behoort hiermee tot de Powerlasers. Dit betekent dat de energie die uit het handstuk komt krachtig genoeg is om met 6 tot 8 behandelingen de haargroei met 90% te reduceren.


Onze Ultra Laserontharing is uitgerust met ultrawave/ triple wave

Wat zijn de voordelen van 3 ultra krachtige golflengten en waarom zijn traditionele diodelasers daarom verleden tijd: simpel gezegd, de 3 golflengten gecombineerd zorgen voor verschillende lagen energie wat meerdere typen haar  vernietigd in één enkele shot. Hierdoor heeft u sneller en meer resultaat per behandeling "permanente ontharing" vergeleken met traditionele diodelaser apparatuur.

Neem afscheid van ongewenste haartjes door de laser ontharing  te Schoten

De Triple UltraWave Laserontharing combineert namelijk de ICE-technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat: we beginnen met de Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken. Vervolgens de diodelaser 810nm: de meest effectieve golflengte voor donker haar. Als laatste de ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen.

stop de ongewenste haargroei met laserontharing

De ALEX 755nm

Deze golflengte staat bekend om zijn effectieve werking bij licht gekleurde en dunne haartjes. Behandelingen met conventionele Alexandrite lasersystemen zijn echter pijnlijk gebleken. De Triple Wave Diode Laserontharing biedt hier echter een oplossing voor, zodat bijvoorbeeld ook de oppervlakkige kleine blonde haartjes op uw bovenlip of rond uw wenkbrauwen veilig, pijnloos en effectief behandeld kunnen worden met de MagicHead voor permanente ontharing.


De 810nm diodelaser

Deze golflengte is bekend als diode laser en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard. Met deze golflengte van laserontharing wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. In combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is een comfortabele, effectieve en snelle permanente ontharing mogelijk.


De ND:YAG 1064nm

Deze diodelaser is gebaseerd op de ND:YAG 1064 golflengte. Deze staat bekend om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is het uiterst geschikt voor behandeling van de donkere huid. De YAG laser dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. Deze 1064 golflengte is hiermee zeer geschikt voor gebieden als de schaamstreek en oksels. De golflengte zorgt ervoor dat een hogere temperatuur bereikt kan worden omdat een grotere waterabsorptie wordt gegenereerd. Hiermee verbetert de laserbehandeling als geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt.

Onze diodelaser beschikt over de magicHead voor een optimale laserontharing.

Magichead is een verwisselbare kristallen verlengstuk van het handstuk.

Het grote deel van de laserkop gebruiken wij voor het lichaam en met het kleine opzetstuk wordt het een een precisie laser. Dit optionele verklein puntstuk zorgt ervoor dat u de lastige maar vaak gewenste kleine zone's zoals de bovenlip met de noodzakelijke precisie voor permanente ontharing succesvol te kunnen uitvoeren.


Ice cooling

De Ice techniek in het kopstuk zorgt voor een ijskoude koeling gedurende de behandeling met de Medioq diodelaser laserontharing. Deze koeling zorgt ervoor dat u nagenoeg pijnloos de krachtige laserstralen zal absorberen zonder hier enig ongemak van te ondervinden. Hoe beter de koeling, hoe sterker we kunnen behandelen en hoe sneller u resultaat zullen boeken.

Veilig ontharen met SHR voor permanente ontharing.

SHR kenden de meeste mensen al. Deze gepatenteerde techniek is ook weer toegepast in de Triple Wave Diode Laser. De SHR techniek zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van uw huid. In SHR- modus levert de Triple Wave Diode Laser 10 pulsen per seconde op een laag energieniveau waarmee de haarzakjes langzaam opgewarmd worden; dus geen pijnlijke flitsen meer! Een veilige laserontharing voor u.

pijnloos permanente ontharing door de ice cooling


Oudere systemen maken gebruik van pulsen met hoge energie waarmee de huid beschadigd kan worden. Door de combinatie van SHR en het extreem koelende handstuk kunnen ook donkere huidtypen veiliger en effectiever dan ooit behandeld worden. Met onze laserontharing kunnen we zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen.
Andere technieken zoals IPL en ELOS kunnen dit niet.

Prijslijst & Online boeken

Permanente Ontharing

Bel voor meer informatie 0471 51 59 20