Beauty Studio Machteld Schoten Zamenhoflaan
Elektromesotherapie

Elektromesotherapie is een indrukwekkende innovatie in de professionele cosmetologie. Ook elektroporatie genoemd.

Elektromesotherapie

strakker gelaat, minder rimpels
 • Microstromen zorgen ervoor dat een hoge concentratie actieve ingrediënten, tot 80% meer, in de huid doordringt om uitgebreide gunstige effecten uit te oefenen.

 • Bij elektro-mesotherapie, ook wel mesoporatie genoemd, worden met zwakke elektrische impulsen tijdelijke kanaaltjes in de huid gemaakt. Op dat moment neemt de doorlaatbaarheid van de celmembranen drastisch toe, waardoor de actieve bestanddelen diep kunnen doordringen. Wanneer de puls stopt, keren de cellen terug naar hun oorspronkelijke structuur.

 • Hierdoor bekomt men een optimale penetratie van de actieve bestanddelen in combinatie met C-EM, serums met een hoge dosering van actieve bestanddelen met een echt heilzaam effect op de huid.

 • Met electroporatie kunt u een veelvoud aan indicaties in kaart brengen en behandelen. U kunt uw behandeling personaliseren door het juiste serum te kiezen en aan te passen aan elk huidtype.

 • Na meerdere behandelingen treden aanzienlijke verbeteringen op met meervoudige verjongende effecten. De huid wordt fris, stralend en stevig, de celstofwisseling wordt geactiveerd en de hydratatie wordt hersteld.

Klik op de foto om te vergroten.

voor en na van Elektromesotherapie - elektroporatie

ZICHTBARE RESULTATEN DIRECT NA DE BEHANDELING

 • Eén van de grootste voordelen van naaldvrije mesotherapie ook elektroporatie genoemd is de mogelijkheid om de actieve ingrediënten in de huid te laten doordringen. Het maakt het vooral mogelijk om "macromoleculen", moleculen die meestal te groot zijn om in de opperhuid te dringen, zoals hyaluronzuur, collageen of bepaalde eiwitten, te duwen.
 • Deze techniek is dus in staat om resultaten te bieden die vergelijkbaar zijn met injecties maar zonder pijn, sociale uitzetting of bijwerkingen.
 • Met C-EM, hooggedoseerde serums met hyaluronzuur en andere uiterst effectieve werkstoffen voor de huid, wordt direct na de sessie een zichtbaar resultaat verkregen. De huid is zichtbaar voller en gladder en rimpels zijn als het ware opgevuld.

GEEN WONDEREN, GEWOON WETENSCHAP.

penetratie graad van een cosmetisch product met elektroporatie

Om overtuigd te zijn van de effectiviteit van een esthetische techniek is het belangrijk om eerst te begrijpen hoe het werkt. Als onze apparaten zulke goede resultaten mogelijk maken, is dat omdat ze een echt effect hebben op de huid en de cellen.

Deze microkanalen bevorderen dus de penetratie van actieve bestanddelen in de cellen zelf. De penetratiegraad van de actieve bestanddelen in de serums neemt toe tot 80%

DE VOORDELEN:

 • Aangenaam gevoel van frisheid na een peeling
 • Penetratie van de actieve bestanddelen boven 80% voor zichtbare resultaten
 • Verhoogde productie van collageen en elastine
 • Versteviging van de huid, liftend effect
 • Vermindering van wallen
 • Personalisatie van de behandeling door de keuze van de serums
 • Alternatief voor micro-needling voor mensen met een fobie voor naalden
 • Geschikt voor alle huidtypen
celestetic elektromesotherapie toestel
C-EM microneedlingserum assortiment

C-EM microneedlingserum assortiment


Het C-EM microneedlingserum assortiment is ontwikkeld voor gebruik met de nieuwste naaldvrije mesotherapietechnologieën zoals elektroporatie of elektrische microneedling.

 

Ze zijn hoog gedoseerd in hyaluronzuur en andere actieve bestanddelen waarvan de efficiëntie op de huid door de wetenschappelijk werd bewezen, en ontworpen om te voldoen aan de belangrijkste zorg van elke schoonheidsspecialist

Hiermee resultaten die zowel zichtbaar als langdurig zijn.

Voor een hoge huidtolerantie zijn de C-EM's geurloos, parabeenvrij, PEG-vrij, alcoholvrij en kleurloos. Ze worden vervaardigd in ons farmaceutisch laboratorium volgens de ISO 91722:2008 kwaliteitsnormen, een uiterst strenge productienorm voor cosmetische producten, die hen een uitzonderlijke zuiverheid en kwaliteit geeft om de behandeling in alle veiligheid uit te voeren.

Bel voor meer informatie 0471 51 59 20

elektromesotherapie schoten anti-aging
elektromesotherapie schoten anti-aging
elektroporatie antwerpen anti-aging 001
celestetic elektroporatie santwerpen anti-aging toestel

  

Boek online diensten huidverbetering.